Gezichtsbehandelingen - Nicolette's Beauty Care

Nicolette's Beauty Care
Nicolette's Beauty Care
Beauty & Wellness
Ga naar de inhoud
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, onder nummer 70585687.
Gezichtsbehandelingen
Laat u zich graag eens verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling? Dat kan. Ik bied behandelingen aan met de producten van Casmara, NovAge, en Nouvital.
U ligt in mijn salonruimte op een comfortabele massagetafel en krijgt een ontspannende behandeling.

Een gezichtsbehandeling bestaat standaard in ieder geval uit:
 • oppervlaktereiniging
 • dieptereiniging
 • ontspannende gezichtsmassage
 • masker
 • aanbrengen serum
 • aanbrengen oogcrème en dagcrème (of nachtcrème)

Afhankelijk van het type behandeling dat u kiest, wordt deze behandeling uitgebreid met aanvullende deelbehandelingen of producten.
Casmara - Purifying Treatment (ca 70 minuten - € 70)
De Purifying Treatment combineert medische technologie en professionele cosmetica om de huid te oxygeneren en te zuiveren, waardoor hij opnieuw kan ademen.

Casmara - Goji Treatment (ca 70 minuten - € 70)
De Goji Treatment is geschikt voor alle leeftijden. Dankzij de hoge antioxiderende werking heeft de behandeling een beschermende functie. Bevordert de metabolische huidprocessen en voorkomt het verouderingsproces.

Casmara - ShineStop Treatment (ca 70 minuten € 70)
Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede comedonenvorming. Het doel van deze behandeling is de huid te zuiveren, te normaliseren c.q. terug in balans te brengen.

Casmara - Vitalizing Q10 Treatment (ca 70 minuten € 75)
Deze behandeling richt zich op: verbetering van de collageen en elastine structuur, verbetering van de vochtigheidsgraad, verbetering van de immuniteit, dus preventief voor pigmentatie, versterken van de capillaire, bescherming van de huid en kering het verouderingsproces.

Casmara - Ocean Miracle Treatment (ca 80 minuten € 77,50)
Een Eco-natuurlijke Anti-Aging en verstevigende behandeling. Het is een nieuw concept in cosmetica land; een fusie van 100% natuurlijke actieve ingrediënten en de nieuwste technologie om de effecten die het verstrijken van de tijd op de huid heeft om te keren.

Casmara - Age Defense Treatment (ca 80 minuten € 95)
Age Defense is een exclusieve professionele, natuurlijke behandeling met een geavanceerde anti aging systeem 360° op basis van Pro-Biotic & Pre-Biotic technologie.
De formule met prebiotische en andere technologisch geavanceerde natuurlijke actieve ingrediënten, versterkt de huid op revolutionaire wijze. Dit doordat er als het ware een schild over de huid wordt gelegd om zo de strijd tegen de tijd tegen te gaan, zowel van binnenuit als buitenaf.

Casmara - Skin Sensation Luxury Treatment (ca 90 minuten € 100)
Deze gezichtsbehandeling voorziet in alles waar de huid behoefte aan heeft: vocht, mineralen, vitaminen, sporenelementen, etc. Dankzij de high-tech afgifte van werkstoffen, is deze behandeling uniek en te vergelijken met invasieve esthetische behandelingen, maar dan dus zonder de naalden! Een behandeling voor elke leeftijd en elk seizoen, maar vooral passend bij de rijpere huid en ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Het resultaat is onmiddellijk herstel van helderheid en glans.
Deze luxe behandeling bevat standaard een massage met de Casmara Massage Glasses.

Casmara - Infinity Rejuvinating Treatment (ca 90 minuten € 105)
Een gezichtsbehandeling die een ultra sterke werking heeft op de tekenen van leeftijd. Deze sensoriële behandeling met futuristische resultaten beloofd een sensatie. Werkstoffen worden door middel van medische transport systemen diep in de huid opgenomen en tegelijkertijd ervaart u een intens wellness gevoel om weer compleet vernieuwd de deur uit te gaan.

NovAge - Anti-aging Treatment (ca 75 minuten - € 50)
Voor dames die gewoon een fijne verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling willen ondergaan met extra aandacht voor anti-aging aspecten.

NovAge - Anti-aging Treatment DELUXE (ca 90 minuten - € 80)
De extra's bij deze behandeling: extra uitgebreide ontspannende gezichtsmassage en naar keuze tijdens het masker een hand- of voetmassage inclusief pakking.  U krijgt daarnaast een klein extraatje mee voor thuis.

Nouvital - Anti-aging Treatment (ca 75 minuten - € 50)
Voor dames die gewoon een fijne verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling willen ondergaan met extra aandacht voor anti-aging aspecten.

Nouvital - Anti-aging Treatment DELUXE (ca 90 minuten - € 80)
De extra's bij deze behandeling: extra uitgebreide ontspannende gezichtsmassage en naar keuze tijdens het masker een hand- of voetmassage inclusief pakking. U krijgt daarnaast een klein extraatje mee voor thuis.

Nouvital - Anti-aging SPECIAL Treatment (ca 90 minuten - € 65)
De Nouvital - Anti-aging Treatment wordt uitgebreid met een bijzonder effectief vliesmasker, passend bij uw huidtype en -conditie. Over dit vliesmasker wordt een lage warme parafine aangebracht voor een extra ontspannend en intensiverend effect.

Informeer naar de mogelijkheden om bovenstaande behandelingen in de vorm van een strippenkaart tegen een aantrekkelijke korting te boeken.

Casmara Eye Perfection Treatment (ca 90 minuten € 85)
Ideaal voor behandeling van rimpels rondom en vocht ophoping onder de ogen.

In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van actieve ingrediënten die CO2 op de huid vrijgeven, met vergelijkbare resultaten als die van carboxytherapie. Een echt verjongende cosmetische revolutie, gemengd met zeer effectieve regeneratieve en herstellende groeifactoren, en botanische extracten die al eeuwen worden gebruikt in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Ze zijn zeer zorgvuldig gekozen vanwege hun krachtige therapeutische eigenschappen.

De behandeling wordt compleet gemaakt met de Eye Perfection Massage Glasses. (hiervoor gelden contra-indicaties)

Ook voor deze behandeling kun je een strippenkaart aanschaffen.
Naast bovenstaande behandelingen, is er ook een gezichtsbehandeling speciaal aangepast op de jeugdige huid.

De Nouvital - clear skin treatment (t/m 20 jaar) bestaat uit:
 • oppervlaktereiniging
 • kalmeren masker
 • dieptereiniging
 • verwijderen onzuiverheden
 • zuiverend masker
 • aanbrengen serum
 • aanbrengen oogcrème en dagcrème (of nachtcrème)

Je betaalt hiervoor €37,50.


(Vervolg)behandeling boeken?
Meer informatie of een afspraak maken? Mail mij gerust via info@nicolettesbeautycare.nl.
Direct een afspraak reserveren in mijn agenda? Ook dat kan via deze link.

+31 6 1698 0595
+31 6 1698 0595
Terug naar de inhoud