Massages - Nicolette's Beauty Care

Nicolette's Beauty Care
Nicolette's Beauty Care
Beauty & Wellness
Ga naar de inhoud
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, onder nummer 70585687.
Massages
Het is heerlijk om complete ontspanning te vinden in een massage. Kom even helemaal tot rust en vind hernieuwde energie.
Ik bied diverse massages aan van gezicht, lichaam en voeten. Welke zou u graag willen ondergaan?
AromaTouch Technique ® (ca 50-60 minuten - € 60)

De AromaTouch Technique ® is een aanrakingstechniek met de 100% pure etherische oliën van dōTERRA, die is ontwikkeld om de gezondheidsvoordelen van etherische oliën te maximaliseren.

De techniek verbetert het zelfherstellend vermogen van het lichaam via acht oliën die elkaar versterken.

De behandeling is enorm ontspannend en zorgt voor een heerlijk gevoel van welzijn, op zowel fysiek, mentaal, als emotioneel niveau.
Japanse gezichtsmassage - Kobido (ca 40 minuten - € 50)

Over gezichtsmassages wordt vaak gezegd dat ze als natuurlijke facelift dienen. Dat geldt ook voor de Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do.

De Ko Bi Do massage is echter niet zomaar een gezichtsmassage. De positieve effecten zijn door heel het lichaam voelbaar. In lijn met de traditionele Japanse geneeskunst wordt ook bij de Japanse gezichtsmassage de levensenergie (ki) gestimuleerd, waardoor men op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans wordt gebracht.

Belangrijk!
Lees hier de contra-indicaties voor een Japanse gezichtsmassage.
Het effect van de massage op het gelaat en lichaam zal nog enkele dagen na de massage doorwerken en voldoende drinken in de opvolgende dagen is dan ook erg belangrijk.

Een Japanse Gezichtsmassage brengt meer schoonheid én gezondheid.

Japanse anti-stress combi (ca 70 minuten - € 65)
  • scrubben van de rug
  • ontspannende rugmassage
  • Kobido gezichtsmassage
Chinese hoofd-, nek- & schoudermassage (ca 30 minuten - € 40)

Het gaat hier niet om zomaar een hoofd-, nek- en schoudermassage. Er wordt gewerkt volgens de principes van de traditionele Chinese massage tui-na.
Tijdens de massage worden manueel de acupunten en meridianen gestimuleerd, oftewel de energiecentra en -banen van het lichaam. Het doel is om de circulatie van de levensenergie (qi) te bevorderen en in balans te brengen voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Elk deel van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift!

Belangrijk!
Lees hier de contra-indicaties voor een Chinese HNS-massage.
Het effect van de massage op het gelaat en lichaam zal nog enkele dagen na de massage doorwerken en voldoende drinken in de opvolgende dagen is dan ook erg belangrijk.
Voetreflexmassage (ca 45 minuten - € 45)

De voetreflexmassage is ontstaan uit de reflextherapie.
Reflextherapie gaat er vanuit dat het hele lichaam weerspiegeld is in bepaalde gebieden, zoals voeten, handen, oren en gezicht. Door middel van drukpuntmassage worden de corresponderende gebieden in het lichaam positief beïnvloed. Het doel van deze massage is het lichaam weer in evenwicht te brengen en u een aangename ontspanning te laten ervaren.

Belangrijk!
Lees hier de contra-indicaties voor een voetreflexmassage.
Het effect van de massage op het gelaat en lichaam zal nog enkele dagen na de massage doorwerken en voldoende drinken in de opvolgende dagen is dan ook erg belangrijk.

Voetreflexmassage DELUXE (ca 70 minuten - € 57,50)
De DELUXE-variant van deze massage bevat aanvullend:
  • een scrub;
  • een masker; en
  • een creming van de voeten

Hotstone massage (ca 50-55 minuten - € 50)

Bij deze massage maak ik gebruik van verwarmde basaltstenen. Deze stenen zijn de transporteurs van energie. Zij brengen de energie van plaatsen waar te veel is, naar plaatsen waar te weinig is. Het brengt het lichaam in balans, herstelt de energiestromen en ontspant het totale lichaam tot op het diepste niveau. Basaltstenen zijn vooral bekend om hun eigenschappen om warmte te kunnen vasthouden.

Deze Hotstone massage is een intensieve, maar ontspannende rugmassage, waarbij vooral de tonische spieren worden behandeld.

Belangrijk!
Lees hier de contra-indicaties voor een hotstone massage.
Kokosstempelmassage (ca 90 minuten - € 80)

Dit is een combinatie van een scrubbehandeling en lichaamsmassage.
Door het scrubben worden de dode huidcellen verwijderd. Met de kokosstempels wordt de huid zijdezacht, krijgt de huid meer spankracht, vervagen rimpels, krijgt de huid een mooie tint en kom je harmonie met jezelf. De combinatie van scrub bewegingen en ingredi?nten van het stempel (limoenblad, mangostone, limoenschil, zeezout en kokosvlokken) herstelt de huid, voorkomt ouderdomsverschijnselen en versterkt het immuunsysteem. Door het verwarmen van de stempel met stoom komen de krachten en aroma’s van deze kruiden vrij.

Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft je een exotisch vakantiegevoel.

De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Tevens functioneert het als inspiratiebron, om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

Belangrijk!
Lees hier de contra-indicaties voor een kokosstempelmassage.
Cuppingmassage (ca 40-45 minuten - €45)

Cupping is een bindweefselmassage. Ik gebruik hiervoor medische silicone cups van Bellabaci, waardoor een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele cupping ontstaat. Maar zeker niet minder effectief! Een cuppingmassage heeft helende en ontspannende eigenschappen en kan bijdragen aan het opheffen van energieblokkades in het lichaam.
Zwangerschapsmassage (ca 25 minuten - €25)

De laatste maanden van de zwangerschap kunnen voor veel dames bijzonder zwaar zijn. Harde buiken, vochtophopingen rond de enkels en een vermoeide rug zijn veel gehoorde klachten.
Met deze massage probeer ik dit te verlichten en je een aangenaam en ontspannen gevoel te geven. En hoe mooi is het als je kindje ook reageert op de ontspannende en ritmische massagegrepen...!

Je ligt op een heerlijk warmwaterkussen van HydroMed, waardoor ik heel gemakkelijk je rug kan masseren zonder dat je daarvoor op je zij of buik hoeft te draaien.


Nog meer ontspanning...? Boek dan de uitgebreide zwangerschapsmassage (ca 45 minuten - € 40)
Dan breid ik de behandeling uit met een heerlijke scrub van de voeten gevolgd door een voetenmasker voorafgaand aan de massage van buik en rug, en sluit ik af met een ontspannende massage van de voeten en onderbenen. Want die hebben het ook flink te verduren naarmate de maanden vorderen.


Of kies voor de ultieme verwennerij met de zwangerschapsmassage All-in (ca 55 minuten € 50)
De uitgebreide massage breid ik nog verder uit met een lekker chocolade-masker voor het gezicht: dit maakt de huid soepel en zacht, werkt remmend op eventuele ontstekingen en onzuiverheden, maar bovenal is de geur natuurlijk hemels. Het masker neem ik af met warme compresdoeken en ik breng een dag- of nachtverzorging aan die past bij jouw huidtype.


Wil je jezelf een "kuurtje" van 5 of 10 massages cadeau doen? Informeer gerust naar de gunstige tarieven hiervoor.
Anti-stress treatment (ca 120 minuten - € 90)

Echt even helemaal ontspannen  heel het lichaam en de geest, in combinatie met een gezichtsbehandeling met? Kom volledig tot rust met deze 2 uur durende behandeling!

Dit momentje voor jezelf bestaat uit:
  • scrubben van de rug
  • ontspannende rugmassage
  • gezichtsbehandeling deluxe (NovAge of Nouvital treatment), inclusief handmassage
  • voetmassage tijdens het intrekken van het gezichtsmasker
+31 6 1698 0595
+31 6 1698 0595
Terug naar de inhoud