Over mij - Nicolette's Beauty Care

Nicolette's Beauty Care
Beauty & Wellness
Nicolette's Beauty Care
Ga naar de inhoud
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, onder nummer 70585687.
Mijn naam is Nicolette van Wingerden, woonachtig in Rotterdam, van origine register-accountant en 4 dagen in de week werkzaam op een accountantskantoor.

In mei 2013 ben ik beautylid geworden bij Oriflame, zodat ik zelf de prachtige producten van Oriflame kon bestellen.
Maar ik wilde graag meer: in juni 2015 ben ik overgestapt naar beautylid+, zodat ik (na een interne opleiding) ook gezichtsbehandelingen mocht gaan geven.
Dit doe ik met veel plezier in mijn vrije tijd, naast mijn reguliere baan.

Sinds november 2015 ben ik Oriflame beauty-adviseuse. Dit betekent dat ik je naast een gezichtsbehandeling ook extra service kan bieden in de vorm van bijvoorbeeld Oriflame workshops of een probeeravond voor de producten bij mij thuis.

Het beauty-vak is steeds meer gaan kriebelen en ik heb dan ook verschillende aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van huidverzorging en massagetechnieken.
De vakopleiding tot schoonheidsspecialiste stond daarom op mijn verlanglijstje. Begin 2018 heb ik de laatste modules van deze opleiding succesvol afgerond.

Met deze opleiding op zak kan ik in mijn vrije tijd nog professioneler advies geven over het gebruik van de producten van Oriflame en Nouvital, en ook mooie gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages aanbieden.
nicolette.oriflame@gmail.com
+31 6 1698 0595
+31 6 1698 0595
nicolette.oriflame@gmail.com
Terug naar de inhoud