Over mij - Nicolette's Beauty Care

Nicolette's Beauty Care
Nicolette's Beauty Care
Beauty & Wellness
Ga naar de inhoud
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, onder nummer 70585687.
Mijn naam is Nicolette van Wingerden, woonachtig in Rotterdam, van origine register-accountant en 4 dagen in de week werkzaam op een accountantskantoor.

Sinds begin 2018 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb ik mijn eigen salon in huis. Op woensdagen en enkele avonden kunt u bij mij terecht voor een ontspannende behandeling.

Ik werk met de producten van Oriflame, Nouvital en Casmara. Kwalitatief hoogwaardige producten, die goed betaalbaar zijn bij aanschaf voor thuisgebruik.
Dit is uiteraard geen verplichting en alleen als u zelf het effect van uw behandeling langer wilt behouden.

Met zelf een burnout achter de rug weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om in drukke periodes niet door te blijven hollen, maar juist dan ook regelmatig even een moment voor jezelf te hebben. Een momentje van rust, een momentje "me-time".

Met deze achtergrond heb ik dan ook aanvullende cursussen gevolgd voor ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen. De Kobido-massage (Japanse gezichtsmassage) en voetreflexmassage zijn echte aanraders.

Ik neem ruim de tijd voor mijn behandelingen en werk niet op de klok.
Mijn logo
In mijn logo heb ik gekozen voor de Thaise Boeddha, Gautama, met de Dhyana mudra als symbolische handhouding. Het meditatiegebaar. Hierbij liggen beide handen in elkaar gevouwen in de schoot, rechterhand bovenop. Boeddha symboliseert hiermee evenwicht, innerlijke meditatie en rust.

De lotusbloem is het symbool voor zuiverheid. De bloeiende lotus is ook het symbool voor wat “verlichting” wordt genoemd.

Dat is precies wat ik mijn klanten bied met mijn behandelingen: een zuivere huid, lichamelijk en mentaal evenwicht en rust.
+31 6 1698 0595
+31 6 1698 0595
Terug naar de inhoud