Ontspanning en hydratatie/voeding/ontgifting: twee vliegen in één klap!

Heb jij al eens een rugpakking gehad? Dan weet je uit ervaring hoe heerlijk ontspannend dat kan zijn. En hoe fantastisch de werking ervan is voor je huid!

Bij Nicolette’s Beauty Care kun je, naast de chocolate treatment, ook een aantal fijne rugpakkingen boeken.

Cleopatra-pakking

Dit is een vochtinbrengende en voedende pakking. Door het hoge aandeel van voedende oliën, vitamines en mineralen worden aan de huid de werkstoffen toegevoegd die de huid nodig heeft. Een ideale vochtinbrengende verzorging voor de normale tot droge huid.

Aloë Vera-pakking

Een ideale pakking om de huid te kalmeren, verkoelen en te ontspannen. Hij voedt en verjongt de huid, verzacht en revitaliseert deze en hydrateert fantastisch.

Kokos-pakking

Dit is een verzachtende en zuiverende pakking, die bij uitstek ook geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid (werkt vocht regulerend).
Door de toegevoegde gemalen kokos wordt de huid ook licht gepeeld.

Soft body pakking – lavendel & soft body pakking – rose

Dit is een heerlijk zachte crèmepakking met voedende, verjongende, revitaliserende en hydraterende eigenschappen. Met een heerlijke geur…

Een rugpakking wordt altijd voorafgegaan door een zachte reiniging en een peeling met een dode zee zout scrubcrème.

Tijdens het intrekken van de pakking worden je voeten heerlijk gemasseerd en heb je de tijd om even in te dutten. Ik beloof dat ik je zachtjes zal wakker maken…

Behandeling Details Prijs
Rugpakking 50-60 min. € 55,00