Mijn naam is Nicolette van Wingerden, woonachtig in Rotterdam, van origine register-accountant en 4 dagen in de week werkzaam op een accountantskantoor.

Sinds begin 2018 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb ik mijn eigen salon in huis. Op woensdagen en enkele avonden kunt u bij mij terecht voor een ontspannende behandeling.

Ik werk met de producten van Casmara, NovAge en Nouvital. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten, die goed betaalbaar zijn bij aanschaf voor thuisgebruik.
Thuisgebruik is dé manier waarop u zelf het effect van uw behandeling langer kunt behouden en uw huid echt kunt verbeteren.

Met zelf een burnout achter de rug weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om in drukke periodes niet door te blijven hollen, maar juist dan ook regelmatig even een moment voor jezelf te hebben. Een momentje van rust, een momentje “me-time”.

Met deze achtergrond heb ik dan ook aanvullende cursussen gevolgd voor ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen. De Kobido-massage (Japanse gezichtsmassage) en voetreflexmassage, maar ook de AromaTouch Technique zijn echte aanraders.

Ik neem ruim de tijd voor mijn behandelingen en werk niet op de klok.

Mijn logo

In mijn logo heb ik gekozen voor de Thaise Boeddha, Gautama, met de Dhyana mudra als symbolische handhouding. Het meditatiegebaar. Hierbij liggen beide handen in elkaar gevouwen in de schoot, rechterhand bovenop. Boeddha symboliseert hiermee evenwicht, innerlijke meditatie en rust.

De lotusbloem is het symbool voor zuiverheid. De bloeiende lotus is ook het symbool voor wat “verlichting” wordt genoemd.

Dat is precies wat ik mijn klanten bied met mijn behandelingen: een zuivere huid, lichamelijk en mentaal evenwicht en rust.