dōTERRA is een Amerikaans bedrijf wat zich richt op 100% natuurlijke oplossingen voor alledaagse gezondheidsklachten.

Wanneer je kiest voor doTERRA, kies je voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd worden uit planten die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Elke doTERRA essentiële olie wordt ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG Certified Pure Tested GradeTM kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.

Laat essentiële oliën echter je huidige door artsen voorgeschreven medicatie niet vervangen, zonder overleg met de betreffende artsen!

De producten worden niet verkocht in de winkel, maar uitsluitend via Wellness Advocates. Nicolette’s Beauty Care is Wellness Advocate van dōTERRA. Je kunt bij mij terecht voor een workshop essentiele oliën en voor aanschaf van de oliën. Wil je de oliën vaker aanschaffen? Dan maak ik een persoonlijk account voor je aan, zodat je de olie goedkoper kunt aanschaffen en direct thuisbezorgd krijgt.

Meer informatie?

LET OP: De producten die je vindt op bijvoorbeeld Wish zijn namaak en halen het zowel qua verpakking als qua inhoud niet bij de zuivere essentiële oliën van dōTERRA. Vertrouw de gezondheidsclaims bij deze producten niet! Ik heb binnen ons team van Wellness Advocates deze producten gezien, geroken en gevoeld en durf deze zelf niet te gebruiken.