Oriflame is een Zweeds bedrijf, in 1967 opgericht door twee broers en een vriend, en is nu een internationaal beautybedrijf met directe verkoop in meer dan 60 landen wereldwijd.

Oriflame is gericht op het produceren van producten die zowel goed voor mensen als voor het milieu zijn. Daarom maakt Oriflame gebruik van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zorgt Oriflame ervoor dat het milieu en de omgeving zo min mogelijk schade ondervinden van het ontwikkelen en produceren van de producten. Om die reden zijn er ook verschillende initatieven opgestart, zoals de Oriflame Foundation. Op deze manier wil het bedrijf hulpbehoevende vrouwen en kinderen uit verschillende gemeenschappen iets terug geven.

De producten van Oriflame zijn volledig dierproefvrij.

Er worden in Oriflameproducten geen ingrediënten gebruikt die afkomstig zijn van dode dieren of verkregen door verwondingen of lijden toe te brengen aan dieren. Ingrediënten zoals bijenwas en honing, producten met lanoline en zuivel zijn allemaal verkregen zonder dood of lijden te veroorzaken. Oriflame accessoires bevatten geen dierlijke materialen die zijn verkregen door lijden te veroorzaken bij het dier.

Meer weten of producten bestellen…