Bent u vaak moe? Heeft u weinig energie? Zou u graag een paar kilootjes kwijt willen? Wilt u van uw zwakke nagels en slap pehaar af?

Dan zouden de producten van Wellness by Oriflame u kunnen helpen. Natuurlijk koopt u die niet zomaar en wilt u weloverwogen een keuze maken voor een wellnessroutine die bij u past.

Als Wellness-coach van Oriflame help ik u hier graag bij!

We lichten samen aan de hand van een uitgebreide vragenlijst uw huidige levensstijl door en u geeft aan welk aandachtsgebied voor u het belangrijkste is. Op basis daarvan kiezen we het best passende Wellness by Oriflame product om uw wellnessroutine mee te gaan starten.

Lichaam en geest hebben zo’n 3 weken nodig om te wennen aan een nieuwe routine, dus verwacht geen wonderen binnen een week. Discipline is belangrijk om echt zaken uit uw levensstijl aan te passen en verbetering op uw aandachtspunten te zien.

U krijgt direct het product dat we samen hebben geselecteerd mee naar huis, voldoende voor gebruik gedurende 3 weken. Waar nodig krijgt u ook enkele recepten mee voor het product.

Na 3 weken hebben we contact over een eventueel vervolgconsult voor een extra aandachtsgebied. Dit is uiteraard geheel aan u. Ook volgt uit dit contact of u graag met uw huidige routine door wenst te gaan en dus een nieuwe Wellness-verpakking voor 3 weken wilt aanschaffen.

Details Prijs
45 min. € 50,00