De laatste maanden van de zwangerschap kunnen voor veel dames bijzonder zwaar zijn. Harde buiken, vochtophopingen rond de enkels en een vermoeide rug zijn veel gehoorde klachten.
Met deze massage probeer ik dit te verlichten en je een aangenaam en ontspannen gevoel te geven. En hoe mooi is het als je kindje ook reageert op de ontspannende en ritmische massagegrepen…!

Je ligt op een heerlijk warmwaterkussen van HydroMed, waardoor ik heel gemakkelijk je rug kan masseren zonder dat je daarvoor op je zij of buik hoeft te draaien.

Nog meer ontspanning…? Boek dan de uitgebreide zwangerschapsmassage

Dan breid ik de behandeling uit met een heerlijke scrub van de voeten gevolgd door een voetenmasker voorafgaand aan de massage van buik en rug, en sluit ik af met een ontspannende massage van de voeten en onderbenen. Want die hebben het ook flink te verduren naarmate de maanden vorderen.

Of kies voor de ultieme verwennerij met de zwangerschapsmassage All-in

De uitgebreide massage breid ik nog verder uit met een lekker chocolade-masker voor het gezicht: dit maakt de huid soepel en zacht, werkt remmend op eventuele ontstekingen en onzuiverheden, maar bovenal is de geur natuurlijk hemels. Het masker neem ik af met warme compresdoeken en ik breng een dag- of nachtverzorging aan die past bij jouw huidtype.

Behandeling Details Prijs
Zwangerschapsmassage 25 min. € 27,50
Uitgebreide zwangerschapsmassage 45 min. € 42,50
All-in zwangerschapsmassage 55 min. € 55,00

Wil je jezelf een “kuurtje” van 5 of 10 massages cadeau doen? Informeer gerust naar de gunstige tarieven hiervoor.